La Maison Victor wordt vijf!

Hieperdepiep… Hoera! Want La Maison Victor wordt vijf jaar. En toen ik eens terugkeek in de archieven van Two Owlettes werd nog maar eens duidelijk wat ik al wist: ik ben fan van hun patronen! Tijd voor enkele favorieten in de kijker te zetten…

9 favoriete La Maison Victor patronen

183FC92B-C0CC-4AF8-9822-753326E6FFAE La Maison Victor wordt vijf!

Op Instagram zag ik bij enkele van mijn favoriete naaiblogsters de hashtag #lmvhappybirthday opduiken, met een collage van 9 patronen van La Maison Victor erbij. Dat leek me leuk om ook eens te doen. Toen ik begon te tellen kwam ik al gauw boven de negen uit! Op de collage zien we er dus negen, maar welke zijn dat dan? Aha! Tekst en uitleg vinden jullie hier, ik volg met de klok mee:

Lora en Ditte maakte ik zelfs al meerdere keren. En wat leren we nog? Ik zie blijkbaar toch graag blauw he 🙂 en ik maak best veel voor mezelf, haha!

Proficiat, La Maison Victor, en doe vooral zo verder! In elk van jullie magazines zit wel een pareltje, en het is ook erg leuk om verder te werken op basis van jullie patronen. De werkbeschrijving in jullie magazine is erg goed, zeker voor iemand als mij. Ik heb immers nooit naailessen gevolgd, en toch kan ik nu met vrij ingewikkelde patronen aan de slag. Ik kijk dus al uit naar de toekomst!

Delen:

2 Comments on La Maison Victor wordt vijf!

 1. Fie
  11 november 2018 at 12:52 (6 jaar ago)

  Ooo, ik wil nog zo graag een Oona voor Fleur! (Werk voor oma hier hihi)

  • johannaowlette
   11 november 2018 at 21:44 (6 jaar ago)

   Ik heb er deze week nog 1 gemaakt 🙂