Bernadette in actie

Op algemeen verzoek een paar fotootjes van mijn eigen bernadette πŸ™‚ Hier vind je mijn gratis patroontje, en hier vind je meer uitleg over de stekenverhouding als je niet dezelfde wol als ik gebruikt. Ga en brei! En laat me vooral weten wat je er van vond πŸ™‚ Fotootjes van je eigen bernadette mag je altijd op de facebookpagina plaatsen!

IMG_5839 Bernadette in actie

IMG_5829 Bernadette in actie

Save

Delen:

3 Comments on Bernadette in actie

 1. Fabienne
  1 november 2017 at 16:08 (1 jaar ago)

  Beste Johanna, hoeveel bolletjes wol heb ik ongeveer nodig voor een Bernadette?

  Groetjes,
  Fabienne

  Beantwoorden
  • johannaowlette
   2 november 2017 at 09:26 (1 jaar ago)

   Als je dezelfde wol als ik gebruikt is 1 bol Mountain plus 3 bolletjes accentwol adriafil genoeg. Zoniet kan je gewoon op de wikkel kijken hoeveel bollen er nodig zijn voor een trui, en dit eventueel vermenigvuldigen als je met een dubbele of driedubbele draad wil breien. Veel succes!

   Beantwoorden

Leave a Reply

*

Paste your AdWords Remarketing code here