Bernadette in actie

Op algemeen verzoek een paar fotootjes van mijn eigen bernadette 🙂 Hier vind je mijn gratis patroontje, en hier vind je meer uitleg over de stekenverhouding als je niet dezelfde wol als ik gebruikt. Ga en brei! En laat me vooral weten wat je er van vond 🙂 Fotootjes van je eigen bernadette mag je altijd op de facebookpagina plaatsen!

IMG_5839 Bernadette in actie

IMG_5829 Bernadette in actie

Save

Delen:

5 Comments on Bernadette in actie

 1. Fabienne
  1 november 2017 at 16:08 (2 jaar ago)

  Beste Johanna, hoeveel bolletjes wol heb ik ongeveer nodig voor een Bernadette?

  Groetjes,
  Fabienne

  Beantwoorden
  • johannaowlette
   2 november 2017 at 09:26 (2 jaar ago)

   Als je dezelfde wol als ik gebruikt is 1 bol Mountain plus 3 bolletjes accentwol adriafil genoeg. Zoniet kan je gewoon op de wikkel kijken hoeveel bollen er nodig zijn voor een trui, en dit eventueel vermenigvuldigen als je met een dubbele of driedubbele draad wil breien. Veel succes!

   Beantwoorden
 2. Ann
  2 februari 2019 at 17:17 (9 maanden ago)

  Beste Johanna, ik vind nergens iets terug over een proeflapje. Hoeveel steken moet jij opzetten met jouw wol voor 10 cm?

  Groetjes,

  Ann

  Beantwoorden
  • johannaowlette
   3 februari 2019 at 21:08 (9 maanden ago)

   In de blogpost ‘Femmadammen breien een bernadette’ leg ik de stekenverhouding uit!

   Beantwoorden

Leave a Reply

*

Paste your AdWords Remarketing code here