Happy birthday to us! Two Owlettes bestaat 1 jaar

Op 11 mei 2015 schreven Shari en ik onze eerste blogpost, over onze teambuilding-uitstap. We zijn nu een jaar verder (en bezig met het organiseren van onze volgende uitstap!). Even een terugblik…

two_owlettes_groen_en_roze Happy birthday to us! Two Owlettes bestaat 1 jaar

 • Het bloggen bevalt me prima. Samen hebben we al meer dan 120 artikels geschreven, over vanalles en nog wat. Een mooi gemiddelde van 10 per maand! Ik, Johanna, ben de iets actievere schrijfster 🙂 Ik merk dat ik het bloggen wel vaak in mijn achterhoofd hou. Als ik iets knutsel, iets opzoek op Pinterest, een uitstap doe, denk ik vaak: oh, leuk voor op de blog!
 • Shari werd zwanger, haar uitgerekende bevallingsdatum is 11 mei 2016. Precies één jaar na de geboorte van onze blog 🙂
 • Ik trad toe tot de Naait Club en ik schrik zelf van de vooruitgang die ik geboekt heb: van rokjes met boordstof tot kleedjes met blinde ritsen, paspel en knoopsgaten.
 • In diezelfde Naait Club leerde ik een heleboel nieuwe vriendinnen kennen, waar ik ook al een heel fijn Naait Club-weekend mee beleefde!
 • Ik werd vrijwilliger bij Femma, waar we allerhande creatieve workshops organiseren en volgen. Dankbare blog-onderwerpen 🙂
 • De populairste zoekterm is alles wat te maken heeft met de bernadettevest. Mijn zelf uitgeschreven patroon is een bescheiden hitje en de artikels over het bernadetteke worden bijna een half jaar na datum nog dagelijks gelezen!
 • We deden mee met #Boostyourpositivity, de blog-coöp van Danone. Elke week een opdracht, het is een fijne manier van bloggen en zeker om eens buiten je gewone onderwerpen te treden. Volgende keer doe ik zeker weer mee èn probeer ik naar de date erna te gaan!
 • Via het bloggen leerde ik ook nieuwe blogs kennen, met daarachter fijne mensen: Joyce van Huizeke Sluizeken, Liese van Shout your heart out, Nele van Mama Expert, Liesbet van Zwart Raafje, Inge van La vie en Mama, Brighid (prachtige naam!) van B-Naais, Saar van Resaarcle, en nog vele vele anderen!. Er begonnen ook nog een paar vriendinnen te bloggen: Wendy van Noxeema, Ruth van Sproetesnoet en Kaat van Huis in de rij. Join the club, ladies!

Wij bloggen dus lekker verder, benieuwd waar we volgend jaar staan!

image Happy birthday to us! Two Owlettes bestaat 1 jaar

 

Delen:

4 Comments on Happy birthday to us! Two Owlettes bestaat 1 jaar

 1. Wendy Boué
  12 mei 2016 at 11:22 (8 jaar ago)

  Dikke proficiat! Heel leuke blog!!!

  • johannaowlette
   12 mei 2016 at 13:52 (8 jaar ago)

   Dankjewel 🙂

 2. Inge
  13 mei 2016 at 21:43 (8 jaar ago)

  Proficiat! Jullie doen dat goed!

  • johannaowlette
   13 mei 2016 at 22:05 (8 jaar ago)

   Danku 🙂