De wereld rond: een wereldkaart op canvas

Manlief en ik hebben altijd al graag gereisd. We zijn niet op zoek naar avontuur, sensatie, ook niet naar complete rust. Op vakantie willen we veel zien, lekker eten, genieten van een nieuwe omgeving. Daarom kiezen we vaak voor een citytrip of een culturele bestemming. Daar vinden we vaak de ideale combinatie tussen nieuwe dingen zien, en een echt vakantiegevoel met een zwembad of de zee in de buurt. Voor dochterlief blijkt dit ook het beste te zijn.

D0BCF15E-DE16-4283-82FE-173C44E87552-e1550561565258-768x1024 De wereld rond: een wereldkaart op canvas

Wereldkaart op canvas

We hebben een benieuwd kind in huis. Een open geest, een spons voor alle nieuwe informatie. Zeker nu ze kan lezen zorgt ze hier ook zelf voor. Alles wat haar interesseert, zal ze lezen. Tijd voor een nieuwigheidje in huis, dacht ik! Ik kreeg namelijk een aanbod van Wereldkaarten.nl om een wereldkaart op canvas te bestellen en op mijn blogje te reviewen.

Ik koos voor de wereldkaart op canvas in zachte kleuren. Die past in ons interieur en toont ook de details van de kaart. Ze is behoorlijk groot! 80 op 120 cm – Ik heb even moeten zoeken naar de ideale plek maar ben wel heel tevreden met de plek die ik uiteindelijk koos. We passeren er vaak en de kleuren vind ik echt heel mooi.

2811EAE3-19AC-4506-8886-019D3B4062B0-768x1024 De wereld rond: een wereldkaart op canvas
Het weer, u gepresenteerd door de dochter des huizes. Enkel weersvoorspellingen voor de onderste helft van de wereld, sorry hoor. Wenst u een weersvoorspelling voor de bovenste helft? Dat kan, mits supplementair trapje.
9476DA53-0556-409A-81C8-ECDD7144B17B-e1550561538590-768x1024 De wereld rond: een wereldkaart op canvas
Ik wou een kaart met zoveel mogelijk details – Deze stelde absoluut niet teleur!

Dit jaar plannen we alvast een reisje naar Parijs in het voorjaar! Dat is ons communiecadeau, want dochterlief zal haar eerste communie doen. In de zomer zouden we erg graag naar Portugal gaan. Daar hebben manlief en ik al enkele mooie vakanties beleefd, en dit wil we ook graag delen met dochterlief. Aahhh – vakantieplannen! Het dromen is al een flink deel van de pret, net als het zoeken naar een fijne plek en het bedenken van uitstapjes en activiteiten.

Dit is een gesponsorde blogpost, ik kreeg deze wereldkaart cadeau van Wereldkaarten.nl (je kan bij hetzelfde bedrijf ook een foto op canvas laten afdrukken!). Ik ben altijd voorzichtig met sponsorvoorstellen, ik wil dat het onderwerp relevant is voor mij en past bij waar ik anders ook over schrijf. In dit geval vond ik dat het klikte. En ik kreeg gelijk want dochterlief is oprecht geïnteresseerd in haar nieuwe wereldkaart!

Delen:

Comments are closed.