Mollie Makes

Vroeger kocht ik af en toe eens een nummer van de Nederlandstalige versie van het tijdschrift Mollie Makes. Ik vond het altijd een leuk magazine. Helaas bestaat het nu al een tijdje niet meer in het Nederlands. Gelukkig bestaat de Engelse versie van Mollie Makes wel nog, en wat nog beter is: je krijgt er maandelijks een mini-knutselpakketje bij! Je vindt dit tijdschrift niet zomaar in de krantenwinkel (helaas) dus ik bleef wat op mijn creatieve honger zitten.

Mollie makes: een inspirerend tijdschrift voor creatievelingen

Een abonnement op Mollie Makes stond dus op mijn verlanglijstje. En met Valentijn kreeg ik van mijn hartedief-manlief zo’n abonnement cadeau! Nu zijn we een paar maanden verder en ik wil jullie eens tonen wat er al in de bus gevallen is. Ik ben namelijk heel erg blij met mijn boekjes!

De tijdschriften bevatten telkens een tiental gedetailleerd uitgewerkte projecten, één fysiek projectje en veel inspiratie. Het knutselpakketje is telkens 100% compleet: je moet niets anders aankopen of zoeken. Ook zitten er telkens enkele mooie vellen papier in Mollie Makes. Je kan die als postertje gebruiken, maar ik moet mij daar altijd een beetje overzetten, knippen in een mooi tijdschrift 🙂

Mollie-makes Mollie Makes

Projectjes uit Mollie Makes

Hier zijn twee leuke projectjes die ik al maakte: een toekan-sleutelhanger uit vilt die ik aan dochterliefs juf gaf bij het einde van het schooljaar, en een keischattig paaskonijn dat nog steeds op mijn seizoenstafel staat, nu tussen de schelpen en zeesterren 🙂 Verder maakte ik ook al een lieve vlaggenlijn, een gehaakte mandala en papieren ijsjes. Ik denk wel dat ik dit abonnement verleng. De prijs viel goed mee, ik dacht dat het per nummer omgerekend op ongeveer 6€ kwam. Inclusief knutselpakketje is dat best ok.

toekan-mollie-makes Mollie Makes Konijn-kiriki-press-mollie-makes Mollie Makes

Dit is geen gesponsorde blogpost 🙂 Ik ben gewoon oprecht blij met mijn Mollie Makes-abonnement! Als je graag volgt wat ze doen kan je hun Instagram-account eens bekijken.

Delen:

Comments are closed.