Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen

Vorige week konden jullie al lezen over mijn eigen projectjes die ik op ons jaarlijkse naaiweekend maakte. Dat stapeltje was letterlijk niets tegenover de grote lading kledingstukken die afgewerkt werd op weekend!

De vele naaiprojectjes van mijn vriendinnen!

Sommige Naait Club-vriendinnen waren echt extreem goed voorbereid 🙂 Ze hadden wel tien of vijftien stuks geknipt en netjes in zakjes gestoken: pyjamaatjes, kleedjes, rokjes, T-shirts, broekjes… Dus er is echt heel veel gemaakt, chapeau aan iedereen! Het was een heel vruchtbaar naaiweekend, ik durf zeggen dat er een hele pop-up kledingzaak bij elkaar werd genaaid! Chapeau voor Ellen, Aristea, Ellen, Wendy, Evelyne, Ann, Sofie, Eva & Nele! Daar zullen heel wat dochters en zonen en ook mama’s zelf tevreden mee zijn. De lentecollectie is klaar! Er werd niet voor de mannen genaaid voor zover ik zag, ik zal daar eens verandering in proberen brengen binnenkort 🙂

Patroontjes

Ik spotte tijdens ons naaiweekend Pippa pants en Bobbie shorts, Suzanne cardigans, Odette T-shirts, Theo hemdjes, Lou broekjes, Guirlande kleedjes, een kleedje van Stof voor Durf-het-zelvers 2, een kleedje uit 200 jurken,… Wendy blogde ook al over haar leuke Sew challenge! Ga zeker eens kijken 🙂

Fotootjes

Ik denk dat niet alles op foto staat… Maar toch een groot deel! Feast your eyes on this:

Nele Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen vriendinnen Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Wendy-Mina Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Wendy Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Bobbieshort Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen gele-trui Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Ann Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Aristea-Eva-Ellen Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Ellen Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Evelyne Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Mina-Wendy Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen Nele-en-Ellen Naait Club-weekend nummer drie! Deel twee: de projectjes van mijn vriendinnen

 

Delen:

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here