Ik test een steelstofzuiger: Philips SpeedPro Max 25V

Al een hele tijd stond er een steelstofzuiger op mijn wishlist… Saai, ik weet het! Maar als ik dan denk aan de tijd die ik kan besparen, en het gezeul met de grote stofzuiger en het geknoei met de draad… Dat kan makkelijker, met een steelstofzuiger. Helaas zijn de goede steelstofzuigers eerder duur! Zo graag poets ik nu niet, dat ik zomaar een duur item zou kopen. Het plan stond dus on hold tot de grote stofzuiger eens zou sneuvelen… Tot ik een uitnodiging van The Insiders kreeg om me in te schrijven als tester van de Philips Speedpro Max steelstofzuiger! Ik werd geselecteerd om mee te doen, jeej 🙂 Ik betaalde dus de helft van de aanbevolen winkelprijs en in ruil schrijf ik een paar reviews. Heel fijn!

The Insiders is een soort marketing-platform, waar iedereen zich kan inschrijven om producten te testen en de resultaten te delen met anderen via sociale media,… Ik heb al eerder producten getest voor hen! Dit is dus geen gesponsorde blogpost, jij kan je ook lid maken van The Insiders. Doen zou ik zeggen 😉

De Philips SpeedPro Max steelstofzuiger 25V

Toen ik onze steelstofzuiger afhaalde, was die al half opgeladen. Ik kon dus onmiddellijk de eerste uitdaging aangaan: de bijgeleverde party popper laten poppen en de confetti zo snel mogelijk opzuigen! Dat ging best wel vlot 🙂 Daarna hebben we de batterij helemaal laten opladen en dan eens heel onze benedenverdieping gestofzuigd. Wat een vuil zit er dan in de houder! Confronterend. Net zoals de lichtjes die op de stofzuigerkop staan: die tonen haarfijn (haha) wat er zich onder de kasten bevindt. Goed als je iets zoekt 🙂 Het kan trouwens ook geen kwaad als je iets opzuigt dat je liever niet was kwijt geweest. Deze steelstofzuiger heeft geen zak en je kan het recipiënt dus makkelijk leegmaken en schoonmaken.

857184CC-0A16-4D7E-BDBD-D285A330C0F4-e1521619056853 Ik test een steelstofzuiger: Philips SpeedPro Max 25V

Voordelen

 • Snel opgeladen
 • De batterij blijft lang goed: met de Philips Speedpro Max 25v kan je een uur stofzuigen, naar het schijnt. Ik gebruikte 10%  van de batterij door de hele benedenverdieping te stofzuigen.
 • Geen vertraging door te moeten veranderen van stopcontact
 • Neemt weinig plaats in
 • Je neemt hem tussendoor sneller vast om eens wat kruimels of pluisjes weg te werken
 • Lichtjes om onder de kast te schijnen of ’s nachts te stofzuigen (you never know)
 • Geen zak, de houder kan je makkelijk leegmaken en reinigen
 • Drie standen van zuigkracht
 • Geïntegreerde kruimeldief
 • de kop beweegt heel vlot en je kan overal bij, ook door het borsteltje dat je naar voor kan klikken als je de kop verwijdert

F7327B66-E048-4935-91BB-388C13BE6773 Ik test een steelstofzuiger: Philips SpeedPro Max 25V

Nadelen

 • Weegt meer in de hand dan een klassieke stofzuiger die je achter je aan trekt.
 • Veranderen van tapijt naar harde vloerbekleding is toch niet zo simpel als men doet uitschijnen in de filmpjes. Het gaat natuurlijk! Maar je moet de kop toch even optillen.

Ik ben heel tevreden met onze nieuwe aanwinst!

Delen:

Comments are closed.