Twee jaar Two Owlettes (ongeveer) en vaderdag: een give away!

Al twee jaar Two Owlettes zeg 🙂 Allez, iets meer want ik ben een beetje laat met de verjaardagspost. Eigenlijk is onze verjaardag op elf mei. Twee fijne jaren, waarin het blogje toch al wat gegroeid is en waarin vooral de breiende medemens mijn patroon voor de bernadette vindt, de muziekminnende lezer de tekst van Habiba opzoekt en de kokende en naaiende lezers ook wel wat vinden. Een beetje vanalles dus, een prikbord van leuke dingen in het leven. Twee jaar al!

Give away

En wat denk je? Ik kreeg een een aanbieding om jullie, liefste lezers, een cadeautje te geven, ter ere van de verjaardag van Two Owlettes!

Greetz, waar Shari en ik eerder al fotokaartjes mee maakten (lees hier en hier), heeft nu ook bloemen en planten in hun aanbod. Ik vind vooral de luchtplantjes erg leuk, ze fascineren me al langer. Het zijn een soort van epifyten, die niet geworteld zijn in grond maar die hun worteltjes vrij en blij in de lucht laten hangen. Af en toe een kleine douche met de plantenspuit is voldoende, ze kunnen op die manier tot wel 20 jaar worden. Het zijn symbioten, ze leven op andere planten in het oerwoud maar maken geen gebruik van het voedsel van de gastplant zoals een parasiet. OrchideeĂ«n en bromelia’s, maar ook mossen en korstmossen zijn een soort epifyten. Het zijn dus niet allemaal luchtplantjes, maar ook planten die zelf water verzamelen in hun blaadjes en zelfs carnivore planten. Die van Greetz zien er eerder onschuldig en schattig uit. Er zouden zelfs bloemetjes op komen, lees ik.

Dit weekend is het ook vaderdag, en er zijn veel papa’s en opa’s die graag tuinieren hĂ©! Misschien kan je hen wel plezier doen met een cadeau uit het bloemen- en plantenassortiment van Greetz…

fyt-plantje-Greetz Twee jaar Two Owlettes (ongeveer) en vaderdag: een give away! Foto van http://www.greetz.be[/caption%5D

 

Wat denken jullie, willen jullie graag ook bloemetjes of een plant bij Greetz bestellen? Reageer dan hier of op de facebookpagina van Two Owlettes. Wie weet win je wel een shoptegoed van 45 euro. Vrijdag maak ik de winnaar bekend!

 Give away afgesloten

En de winnaar is…

Saar Vandegaer!

 

Delen:

10 Comments on Twee jaar Two Owlettes (ongeveer) en vaderdag: een give away!

 1. Tineke
  7 juni 2017 at 10:12 (7 jaar ago)

  Ziet er leuk uit!zou goed passen in ons nieuwe huisje!

  Beantwoorden
 2. Ruth
  7 juni 2017 at 10:34 (7 jaar ago)

  Proficiaaaaat! Ik wil ook heel graag luchtplantjes winnen ♡ Leuke blog en leuke give away!

  Beantwoorden
 3. Ann
  7 juni 2017 at 10:39 (7 jaar ago)

  Ik wil ook graag meedoen ! Ik heb hier al hangers in soorten maar die blijven leeg, misschien datdaar nu verandering kan in komen ?
  Nog veel succes met de blog !

  Beantwoorden
 4. Annemie
  7 juni 2017 at 11:49 (7 jaar ago)

  Mijn man zijn favoriete plantje gaf net de feest, dus nieuwe zijn hier welkom ?

  Beantwoorden
 5. Ilse
  7 juni 2017 at 11:57 (7 jaar ago)

  Ik vind ze supervrappig en het fascineert me wel hoe die zo kunnen groeien…dus graag!

  Beantwoorden
 6. Evy Pieters
  7 juni 2017 at 12:47 (7 jaar ago)

  Die plantjes zouden ideaal zijn, ik heb nog iets te knutselen van Hobby in de bus om nadien luchtplantjes in te zetten.

  Beantwoorden
 7. Lut Biesemans
  7 juni 2017 at 13:12 (7 jaar ago)

  Johanna, Het is heel fijn wat je schrijft op je blog. Tuinieren met kruiden en bloemen is er zeker bij. Ook ik ben een plantenliefhebber. Ik doe dus graag mee.

  Beantwoorden
 8. fieke
  7 juni 2017 at 20:03 (7 jaar ago)

  Proficiat met jullie blogverjaardag! Ik doe graag mee, want plantjes kun je nooit te veel hebben 🙂

  Beantwoorden

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here