Wekelijkse inspiratie – Klein naaiproject: het An-tasje

Het An-tasje is ondertussen een begrip in naai- en blogland. Het is een klein handtasje, ideaal als projectje om restjes te verwerken en als cadeau-ideetje. An van Jace did it! legt de werkwijze heel netjes uit in haar tutorial dus ik besloot aan de slag te gaan!

Het was de eerste keer dat ik met paspel werkte dus dat was een uitdaging maar het viel erg mee, het is een erg mooie manier van afwerken vind ik, als het netjes gebeurt – ik heb nog oefening nodig! Maar ik vind het resultaat vaak zo mooi dat ik nog oefening genoeg zal hebben.

stukjes-an-tasje Wekelijkse inspiratie - Klein naaiproject: het An-tasje  paspel-an-tasje Wekelijkse inspiratie - Klein naaiproject: het An-tasje

an-tasje Wekelijkse inspiratie - Klein naaiproject: het An-tasje

Ik heb het tasje gemaakt als cadeautje want ik heb meegedaan aan een swap voor Moederdag. Net als met Kerst trokken we een lootje en stelden we (anoniem) een cadeautje samen. Daar ben ik nu druk mee bezig 🙂 Ik heb al wat geschenkjes verzameld! Maar met iets zelfgemaakt vind ik het nog net wat persoonlijker.

Delen:

2 Comments on Wekelijkse inspiratie – Klein naaiproject: het An-tasje

 1. zwartraafje
  17 april 2016 at 13:34 (8 jaar ago)

  Meestal zijn de kleine tasjes te klein voor me vermits ik als diabeet wel wat materiaal mee moet nemen. Misschien moet ik de afmetingen toch maar is opzoeken want het ziet er een leuk model uit.

  • johannaowlette
   17 april 2016 at 18:35 (8 jaar ago)

   T is echt een leuk en makkelijk patroontje 🙂 doen!