De buiken op een rij

Al van in het begin van de zwangerschap zijn wij (redelijk) consistent foto’s beginnen nemen van mijn buik. Het leek ons wel leuk om een overzicht te hebben van hoe snel zo’n buikje eigenlijk kan groeien.

Ik ben nu 30 weken ver, dus er zijn al heel wat foto’s genomen. Helaas niet allemaal even flatterend (aiai), en hier en daar missen we een weekje. Maar toch leuk om de evolutie eens te zien! Ik zet de foto’s hier even op een rijtje 😉

Week 7 – 8 – 10 : beginnend bij een ontspannende vakantie in het zonnige Marmaris tot een weekje in het ziekenhuis voor mijn appendix.

BeFunky-Collage1-300x186 De buiken op een rij

Week 11 – 12 – 14 : we kunnen er gelukkig nog om lachen! Er begint zich stilaan een klein buikje te vormen. Ik heb geen last van misselijkheid, dus na de revalidatie kan ik er volop van genieten.

BeFunky-Collage2-300x186 De buiken op een rij

Week 16 – 17 – 18 : in deze weken kwamen we het geslacht te weten en werden de bubbeltjes in de buik echte stampjes.

BeFunky-Collage3-300x186 De buiken op een rij

Week 19 – 20 – 21 : in zeer losse kleren valt het nog een klein beetje te verbergen, maar toch niet erg lang meer. Kerstmis vieren we voor het eerst met ons 3!

BeFunky-Collage4-300x186 De buiken op een rij

Week 22 – 23 – 24 : de feestdagen zijn vermoeiend, en ook lachen naar de camera is soms een hele opgave 🙂 Maar de buik valt nu echt niet meer weg te steken.

BeFunky-Collage5-300x186 De buiken op een rij

Week 25 – 26 – 27 : Al 7 kilo zwaarder, maar gelukkig zit dat zo goed als allemaal in de buik. De kinesist krijgt nu wekelijks een bezoekje van mij voor mijn bekken- en rugklachten (zwanger zijn is geen ziekte zeggen ze dan!).

BeFunky-Collage6-300x186 De buiken op een rij

Week 28 – 29 – 30 : het laatste trimester is ondertussen gestart en stiekem beginnen we toch wat af te tellen naar mei.. Nog een goeie 2 maanden te gaan. Als mijn buik tegen dan nog niet ontploft is tenminste 😉

BeFunky-Collage7-300x186 De buiken op een rij

Delen:

5 Comments on De buiken op een rij

 1. fieke
  28 februari 2016 at 10:55 (8 jaar ago)

  Leuk! Ik wou ook foto’s maken, maar omdat de buik echt niet zo snel verandert (ik ben nu 19 weken en mijn buik ziet er nog uit zoals die van jou op 12-13 weken :-)) is het er nog niet van gekomen… Stom eigenlijk 🙂
  Geniet nog van je verdere zwangerschap!

  Beantwoorden
  • Owlette_Shari
   28 februari 2016 at 18:52 (8 jaar ago)

   Dankje! Ik merk dat het bij mij soms echt met sprongen vooruit gaat. Dat er op 1 week plots veel meer buik is. Misschien schiet die van jou ook wel nog in gang 😉

   Beantwoorden
   • fieke
    28 februari 2016 at 21:39 (8 jaar ago)

    Oja, ongetwijfeld. En dan ga ik die buik – die altijd in de weg zit – nog wel vervloeken ook denk ik 🙂

    Beantwoorden
    • Owlette_Shari
     28 februari 2016 at 23:39 (8 jaar ago)

     Haha ja zeker! Dat gevoel herken ik volledig 😀

     Beantwoorden

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here