Wekelijkse inspiratie – Muziek

Vandaag liet Adele na enkele jaren radiostilte een nieuwe single op de wereld los. En wat voor één… Prachtig gewoon. Wat een stem, en wat een nummer! Zo kunnen zingen moet zalig zijn.

Ik hou van heel veel verschillende muziek, je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of het genre bevindt zich in onze CD-kast. Klassieke muziek staat broederlijk naast country, soul en metal, pop en disco. En hiphop. En wereldmuziek. Dan hebben we het meeste wel gehad zeker 😉

Ik heb wel bewondering voor de grote dames uit de muziekwereld. Dolly Parton vind ik geweldig, maar ook Beyoncé, Suzanne Vega, Nina Simone en Ella Fitzgerald. Adele heeft daar zeker haar plaatsje tussen verdiend. Nog een maandje wachten op het volledige album. Net op tijd voor Kerstmis! Want o ja, ik denk al aan Kerstmis 🙂

Delen:

Comments are closed.