There, I fixed it: de oren van een leuke mand repareren

Een hele tijd geleden kocht ik een leuke mand. Ze is gevoerd met een leuk stofje en je kan ze met een stropje mooi toedoen, ruim genoeg om een breiprojectje in te vervoeren, what’s not to like? De oren, that’s what! De namaaklederen oren van de mand bladerden af en de mand lag daar dus maar. Tijd voor een quick fix: de oren van de mand repareren!

img_2830-770x1024 There, I fixed it: de oren van een leuke mand repareren

Kijk, zo kan een mens niet verder he? De verfstukjes bleven aan mijn handen en kleren plakken. En erger nog, aan mijn brei- en haakprojectjes!

img_2823-768x1024 There, I fixed it: de oren van een leuke mand repareren

De oren van een mand repareren

Ik had een speciaal hoesje in stof kunnen maken en deze met de hand over de oren kunnen naaien, maar dat leek me nog vrij complex. Hoe kan je een mand repareren op een eenvoudige manier? Dan was mijn eerste optie: de oren omhaken met wol.

Op een half uurtje tijd waren de oren omhaakt met paarse wol die ik nog had liggen. (Ik, veel wol in huis? Hoe kom je erbij!)
Je haakt gewoon 1 vaste rond het hele oor, en haalt de wol afwisselend boven en onder het oor op met je haaknaald.

Ik deelde het resultaat op Instagram en ik kreeg verrassend veel reacties, allemaal vriendinnen en kennissen met versleten handtassen die nu ook de haaknaald ter hand gingen nemen. Hier is het proces en het resultaat:

img_2833-768x1024 There, I fixed it: de oren van een leuke mand repareren
img_2834 There, I fixed it: de oren van een leuke mand repareren
a94d93c3-4ee7-43c7-82e6-5f3dc86c6e42-576x1024 There, I fixed it: de oren van een leuke mand repareren
Ok, ik gaf mijn Instagramvolgers misschien niet echt een keuze maar 100% van hen zei dus dat het nu beter of zelfs veel beter was!
Delen:

Comments are closed.