Floral Hoop voor Kerstmis

Oh die corona hé. Workshops mogen dan weer niet, dan toch weer wel doorgaan… We hebben geluk: omdat we een professionele begeleidster hebben mag de workshop voor de Femmadammen doorgaan. Die professionele begeleidster is Sarah van Bar Blomster. Samen maken we een floral hoop: een moderne kerstkrans.

Een moderne kerstkrans

Sarahs stijl is weelderig, speels, beweeglijk en ze heeft dan ook erg veel materiaal voor ons meegebracht om uit te kiezen. Sparrentaken, pinus-staartjes, eucalyptus, gipskruid, en vele andere verse en droogbloemen en planten.

De basis is een metalen ring van 40 cm doorsnede. Die gaan we asymmetrisch bekleden met wintergroen en accentmateriaal.

5ab80305-6e6a-40e6-84dd-2194a6ddf075 Floral Hoop voor Kerstmis

Ik koos voor de accenten zilver, wit, paars en blauw omdat dat dit jaar ook de kleuren van onze kerstversiering zijn. We knippen de takjes in kleine stukjes en bevestigen die aan de ring door ze te omwikkelen met ijzerdraad. Een fijne techniek die je snel in de vingers hebt! En je hebt eigenlijk helemaal niet zoveel materiaal nodig voor zo’n floral hoop. Ik heb omzeggens geen ervaring met bloemschikken maar dit smaakt naar meer. Wendy en ik polsten meteen bij Sarah welke workshops we in de toekomst nog zouden kunnen plannen met Bar Blomster 🙂

Alle deelnemers hebben na een uurtje een prachtige floral hoop gemaakt! We zijn superblij dat we samen iets mochten doen en dat we zo’n leuk resultaat mee naar huis konden nemen.

2269668b-421f-4eba-b6c1-5b32e3e4f86b Floral Hoop voor Kerstmis
8a1b2836-c7f3-4521-b2e9-b020d72ea792 Floral Hoop voor Kerstmis

Zin om ook mee te doen met ons? Volg de facebookpagina van Femmadammen Dendermonde!

Delen:

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here