Louisa Dress van Compagnie M.

Alweer een patroontje van Compagnie M., die zijn zo leuk vind ik 🙂 Hier kan je lezen welke andere patroontjes ik al maakte. En het zal hier niet bij eindigen want nu is er ook nog een patroon voor een prachtig manteltje, een zusje voor het kleedje dat ik nu maakte: Louisa.

Ik liet dochterlief zelf mee kiezen welke stofjes ze wilde, en natuurlijk moest er blauw bij, dat is haar absolute topfavoriet. Ik koos er een mooi confetti-regenboog-druppel-stofje bij, ooit eens op de kop getikt als couponneke. Ertussen gebruikte ik een wit paspelboordje, dat is zo fris en vrolijk.

louisa-in-de-maak Louisa Dress van Compagnie M.

De handleiding is zoals gewoonlijk wel duidelijk te volgen, er zijn verschillende opties en dat is dan soms wel eens switchen tussen de keuzemogelijkheden maar uiteindelijk wijst het wel zichzelf uit. Ik koos voor korte mouwtjes, dan kan het hopelijk lang gedragen worden… Dochterlief is de afgelopen zomer ruim 5 centimeter gegroeid, dus misschien gaat het nu weer wat trager?

De knopen zijn echte vintage knopen die ik van mijn oma kreeg en ik vind dat ze prima passen op het kleedje.

Dochterlief vindt het kleedje superleuk, en we werden gezegend met een fijne namiddag om nog wat in de tuin te spelen en een paar foto’s te maken 🙂

Louisa Louisa Dress van Compagnie M. Louisa-collage Louisa Dress van Compagnie M.

Save

Save

Save

Save

Save

Delen:

Comments are closed.