Het kleine scherm: De Mol

De zevende en voorlaatste aflevering al, zeg! Vandaar dat ik nu niet meer wacht om een stukje te schrijven. Hier lees je wat MamaExpert denkt, en hier wat ik over de vorige afleveringen al schreef.

mol Het kleine scherm: De Mol

Het moge ondertussen wel duidelijk zijn dat ik echt een slechte mollenjager ben, want mijn nieuwe verdachte, Stijn, viel in deze aflevering uit de race…

Ons team zit ergens op het platteland in ArgentiniĆ« en hun eerste uitdaging is back to nature: Stijn en Cathy gaan birdspotten, en Hanne en Gilles moeten een eend naar een boerderij brengen. Onderweg kunnen ze nog geld verdienen. Het lukt wonderwel, alhoewel de eend maar met een pluimlengte voorsprong wint op de gaucho’s die achter Hanne en Gilles aanzitten. De pot wordt nog wat aangedikt!

De dag erna is er geen opdracht meer om geld te verdienen, wel om een plek in de finale. Er valt een vrijstelling te verdienen, of de mollenboekjes van alle afvallers. ‘Oefening baart kunst’ staat er bij het ontbijt te lezen, en dat slaat op boogschieten. Gilles vat de hint onmiddellijk. De vrijstelling kan verdiend worden door een vlot tegen te houden. Om dit te doen moeten Stijn of Gilles het vlot met een brandende pijl raken. Ondertussen kunnen Hanne of Cathy de boekjes te pakken krijgen (voor een half uur) door het vlot naar zich toe te trekken. Stijn en Gilles hebben niet genoeg pijlen dus Hanne en Cathy hebben de boekjes te pakken. Ze spreken af om alle info te delen. Alle info? Nee, Hanne moffelt een los blaadje weg! Wat staat erop? Hanne is de Mol?…

Bij de eliminatie worden ons door de montage nog een paar stukjes aas toegeworpen. Hanne zegt: ‘Het doet er voor mij niet toe of er nog geld in de pot komt … Oei, dat mocht ik niet zeggen zeker?’ Lekker subtiel! Hanne en Stijn zeggen ook bijna aan elkaar wie ze verdenken, maar het blijft bij bijna. Aangezien Stijn het spel moet verlaten, zaten ze duidelijk aan andere mollen te denken. Maar wie? Ik heb geen idee! Ik volg manlief die al van bij de eerste aflevering Hanne verdenkt.

Delen:

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here