Pin it & make it – een gehaakt dashondje

Een ieniemini Pin it & Make it-je! Ik kwam tijdens het breien van mijn eerste bernadette-mouw dit grappige dashondje tegen en moest hem gewoon maken ๐Ÿ™‚

image Pin it & make it - een gehaakt dashondjeHet patroontje is makkelijk en wordt voorzien in tekst (Engels) en in beeld (haaksymbooltjes) maar bij mijn eerste hondje heb ik toch wat geknoeid. Maar er komen er nog, het duurde tien minuten om hem te maken en de meeste tijd daarvan ging naar het kiezen van de wol. Woef!

Delen:

2 Comments on Pin it & make it – een gehaakt dashondje

 1. Resaarcle
  14 maart 2016 at 23:42 (8 jaar ago)

  Supertof! Dat zet ik op mojn Pinterestlijstje om met mijn nichtje te maken!

  Beantwoorden
  • johannaowlette
   15 maart 2016 at 09:35 (8 jaar ago)

   leuk ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here