Bezig bijtje

Het lijkt alsof ik op koude, donkere dagen veel creatiever ben dan op lange warme zomerdagen. Sinds ik met de Naait Club begonnen ben, produceer ik ook af en toe iets aan de naaimachine. Mijn vorige project was niet echt heel geslaagd: een pyjamabroek. Functioneel, maar met heel wat beginnersfouten. Ik probeer het later nog eens, met een goede handleiding erbij.

Deze week maakte ik een leuk mandje. Ik heb op mijn hobbykast nu een aantal plastic mandjes staan, maar die zijn niet zo aantrekkelijk. Ik ga ze één voor één vervangen door zelfgemaakte exemplaren. Ik gebruikte een patroontje dat ik via Pinterest vond. Trusty Pinterest! Ik gebruikte een echt retro stofje, gevoerd met een effen roze stofje. Ik ben blij met het resultaat, het mandje staat op de kast met bolletjes wol erin.

mandje Bezig bijtje

Ook nog even een update van mijn Bernadette-vest! Het gaat vlot, ik ben blij! De mouwen zijn klaar, en het achterpand ook bijna. Dan nog 2 voorpanden en monteren 🙂

bernadette-update Bezig bijtje

Volgende week vieren we met de Naait Club een kerstfeestje. We laten onze naaimachine thuis, en gaan porselein decoreren met porseleinstiften. Het spreekt voor zich dat ik de laatste tijd al heel wat ideetjes gepind heb! Hier zie je er al een paar:

porselein-ideetjes Bezig bijtje

Volgende week dus hopelijk een blogpostje over de bordjes en bekers die ik versierd heb. Stay tuned!

Delen:

6 Comments on Bezig bijtje

 1. Carolien
  10 december 2015 at 10:57 (8 jaar ago)

  Leuk mandje! Staat ook al heel lang op mijn to-sew lijstje!

  Beantwoorden
  • johannaowlette
   10 december 2015 at 11:56 (8 jaar ago)

   Niet moeilijk, en de handleiding is duidelijk geschreven! een aanradertje 🙂

   Beantwoorden
  • johannaowlette
   10 december 2015 at 14:17 (8 jaar ago)

   Ik ben ook benieuwd! Ik zag ook nog een techniek met nagellak op pinterest… maar die kan je blijkbaar niet zo goed fxeren. Ik twijfel nog of ik het zal proberen.

   Beantwoorden
  • johannaowlette
   10 december 2015 at 14:17 (8 jaar ago)

   danku 🙂

   Beantwoorden

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here