Nog een Liebster Award :)

Blijkbaar vliegen de Liebster Awards ons om de oren πŸ™‚ we werden alweer genomineerd! Dit keer door Annelore van Compleet Geluk, die ik eerst zelf nomineerde, maar tegelijk door iemand anders de estafette toegeworpen kreeg en die op haar beurt aan mij doorgaf πŸ™‚

liebster-award Nog een Liebster Award :)

Hier zijn haar curieuzeneuzevragen, zoals ze het zelf zo mooi zegt.

1. Wat is je favoriete taart?

Ik ben nogal een zoetekauw, dus het is moeilijk kiezen. Een Cheesecake of een echte Engelse Apple Pie vind ik erg lekker. Enkele weken geleden maakte ik nog een ricotta cheesecake met een bodem van oreo cookies. En in de frigo staan nog appels uit mijn oma’s tuin, dus apple pie behoort tot de mogelijkheden. Als ik de tijd vind…

2. Welke once-in-a-lifetime-experience zou je toch nog eens opnieuw willen doen?

Ons huwelijk vond ik een zalige dag, van ’s morgens tot ’s avonds. Al onze vrienden en familie bij ons, geen moment dat we niet aan het lachen waren. En nu zou het nog beter zijn, met dochterlief erbij, en enkele goede vrienden die ik pas nadien leerde kennen! Dat zou ik best nog eens willen herhalen, maar ik vind dat dat kan, bij een jubileum πŸ™‚

3. Waar mogen ze je β€˜s nachts voor wakkermaken?

Hmmm. Ik kan eigenlijk niets bedenken waar ik ’s nachts mijn slaap voor wil laten. Als dochterlief een moeilijke nacht heeft (godzijdank maar enkele keren per jaar), dan zijn we natuurlijk in de weer, alhoewel we deze week voor het eerst succesvol aan cosleeping deden. Na twee nachtmerries in één uur mocht dochterlief in ons bed en voor de eerste keer sliep ze ook effectief, in plaats van een klein fuifje te beginnen zoals ze bij vroegere pogingen deed.

4. Met welke kleur zou je jezelf vergelijken?

Dat vind ik moeilijk. Volgens de kleurenconsulente ben ik een lentetype, dus lichtblauw, roze en andere koele lichte kleuren zijn het best voor mij. Maar mijn karakter is misschien toch net iets heviger dan pastel πŸ™‚ Ik ben ook dol op regenbogen en confetti, en mooi gevulde kleurdozen. Laten we het dus op polkadots houden.

5. Wat is je ultieme feel good nummer?

Love Shack van de B-52’s vind ik een schitterend nummer. I got me a car, it seats about twenty, so come along and bring your juke box money!

Ik ga het vragen bedenken en nomineren deze keer aan mij voorbij laten gaan. Ik heb nog maar net enkele mensen genomineerd πŸ™‚ Je kan al gaan kijken wat Liese en Inge antwoordden!

Delen:

6 Comments on Nog een Liebster Award :)

 1. liese
  20 september 2015 at 21:13 (9 jaar ago)

  jah! en nu zit ik met loveshack in mijn hoofd! πŸ˜€

 2. Annelore
  20 september 2015 at 23:32 (9 jaar ago)

  oreobodem. Ok. Dit.moet.ik.proeven!
  En ook ik ga met de B52’s naar bed nu πŸ˜€

 3. Inge
  21 september 2015 at 18:42 (9 jaar ago)

  OOOOH, cheesecake met een oreobodem stond hier ook nog op mijn to make list, een receptje is dus altijd welkom πŸ™‚

 4. johannaowlette
  23 september 2015 at 11:18 (9 jaar ago)

  Ik zal het recept eens op de blog zwieren binnenkort πŸ˜‰

 5. Sabrina
  23 september 2015 at 22:00 (9 jaar ago)

  Ik zou gaan voor de appeltaart met appeltjes uit oma’s tuin, jummie! πŸ™‚

  • johannaowlette
   24 september 2015 at 08:30 (9 jaar ago)

   Die is inderdaad heel lekker πŸ™‚