De She Shed

Het is de droom van elke man – een eigen plekje in huis waar hij zich kan afzonderen van de wereld, ongestoord bier kan drinken, tafelvoetbal kan spelen en kan gamen tot in de vroege uurtjes. Meestal bevindt deze ‘man cave‘ zich in een garage, een schuur of een zolder dat ongelofelijk mannelijk (lees: kaal, donker en zonder decoratie) is ingericht. Weinig geïnspireerd dus. Maar hoe zouden de vrouwen dit eigenlijk aanpakken?
Aha! Zie hier het vrouwelijke equivalent van de ‘man cave’ en de nieuwste hype op Pinterest : de ‘she shed‘! Of vrij vertaald ‘de schuur voor vrouwen’.
sheshed_collage2 De She Shed

De eerste foto’s die ik op Pinterest tegenkwam, zagen er enorm leuk en creatief uit. Ik begon te fantaseren hoe mijn eigen she shed eruit zou zien. Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer zin ik krijg om er zelf eentje te bouwen!

Dus, wat moet er zeker aanwezig zijn? Een grote, comfortabele zetel met veel kussens en fleece dekens zijn een must. Naast deze zetel hoort natuurlijk een rijk gevulde boekenkast! En om deze knusse hoek compleet te maken zou ik hier en daar wat sfeerlichtjes plaatsen. Klinkt al gezellig, niet?
Laten we de boel nog wat meer opfleuren met zéér veel bloemen, felle kleurtjes en een lekkere appelthee erbij. Ohja, en wifi – we moeten toch kunnen pinnen 🙂
befunky-collage1 De She Shed

Delen:

Comments are closed.