Moederdag: een cadeautje kiezen bij Greetz


Moederdag komt eraan, over twee weekjes al! Of – in bepaalde streken van Vlaanderen – het kan ook zijn dat je nog heel wat tijd hebt. Maar voor wie op zoek is naar inspiratie: Greetz is een site met veel ideetjes! 


Kaartjes & fotogeschenkjes, dat kennen we ondertussen en laat ons eerlijk zijn, de klassiekers blijven toch hoog scoren he, ook met moederdag. Greetz heeft hiervoor een mooi assortiment met trendy maar ook traditionele ontwerpen, voor elke moeder wat wils dus. Maar Greetz kan je ook verrassen met een out-of-the-box ideetje. Bloemen kan je ook bestellen en laten leveren, zelfs met chocolade erbij (Tony’s Chocolonely dan nog wel!). Ik weet dat ik daar wel blij mee zou zijn 😉 Zo wordt het een extra mooie moederdag!

35006AF7-40BA-4A45-BF75-E9364BFF1DA9 Moederdag: een cadeautje kiezen bij Greetz


Af en toe is het fijn eens iets te mogen weggeven aan je lezers! Vandaag is het weer zover 🙂 een gesponsorde blogpost is toch veel leuker als je er als lezer ook iets kan aan overhouden? En dat is nu zeker het geval: maar liefst 30€ om te besteden bij Greetz. Voor moederdag! Doe je graag mee? Laat dan een reactie achter, hier of op Instagram. Je maakt twee maal kans als je op beide plaatsen reageert. Dan doe ik op 3 mei ‘s avonds van lotje trek! 

Delen:

8 Comments on Moederdag: een cadeautje kiezen bij Greetz

 1. Sarah
  27 april 2019 at 07:35 (5 jaar ago)

  Ik wil zo een boeketje wel winnen hoor! ?

 2. Ann
  27 april 2019 at 08:45 (5 jaar ago)

  Gezien de tijd van knutselwerkjes hier al lang voorbij is, doe ik mee voor es een origineel geschenk ?

 3. ellen b
  27 april 2019 at 08:54 (5 jaar ago)

  Ik zou mijn mama hiermee wel willen verrassen! Ze woont te ver om ze persoonlijk af te geven, en ze laten bezorgen zou een topoplossing zijn!

 4. Iris
  27 april 2019 at 08:57 (5 jaar ago)

  Ooh superleuk! Met enige regelmaat bestel ik wat op Greetz, spontane lieve kaartjes of een klein cadeautje. Megatof!

 5. Mieke
  27 april 2019 at 10:12 (5 jaar ago)

  Oooh, daar zou mijn mama super blij mee zijn hoor ?

 6. zwartraafje
  28 april 2019 at 17:08 (5 jaar ago)

  Tja, er is natuurlijk een reden waarom bepaalde zaken de naam klassieker krijgen hé. Met bloemen én chocolade kan je vrijwel iedereen gelukkig maken. Bovendien zijn die kleurrijke verpakkingen van Tony super vrolijk.

 7. Mieke
  30 april 2019 at 13:41 (5 jaar ago)

  Mijn schoonmoeder verdient het echt om eens in de bloemetjes gezet te worden! Maar dan is het opeens moederdag zonder dat ik een cadeautje had, en dan zullen we dat fixen met de moederdag op 15 augustus want dit is toch denechte niet enal, en dan komt het er helemaal niet van. Hiermee heb ik geen excuus meer 🙂

 8. Carinne
  30 april 2019 at 15:21 (5 jaar ago)

  Oooh ,zo tof zeg , ik zou dat natuurlijk aan mijn moeder bezorgen , met een zelf gebakken taart erbij .