Liefde van Toen: een Instagramaccount om te volgen!

Even meezwijmelen, lieve lezers. Ik vond een leuk Instagramaccount: Liefde van toen en laat jullie meegenieten!

Fotootjes van Liefde van toen

liefde-van-toen-3 Liefde van Toen: een Instagramaccount om te volgen! liefde-van-toen-1 Liefde van Toen: een Instagramaccount om te volgen! liefde-van-toen-2 Liefde van Toen: een Instagramaccount om te volgen!

Zalig toch? Mark Traa vond deze oude annoncekes in kranten, ik zag data tussen 1883 en 1931 dus we spreken hier over voor-Tinderse tijden. De taal spreekt me erg aan, net zoals ik met plezier (en veel tranen) School-idyllen uit 1900 las voor mijn Goodreads-challenge van 2016. Mark verzamelde deze knipsels ook al in het boek ‘Steeds blijf ik u beminnen’. Of je kan zijn Instagramaccount volgen 🙂

Temptation Island heeft er niets aan.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Delen:

3 Comments on Liefde van Toen: een Instagramaccount om te volgen!

 1. Barbara
  25 april 2017 at 16:07 (7 jaar ago)

  Leuk! Check ik meteen ?

 2. De PretKat
  25 april 2017 at 17:12 (7 jaar ago)

  Zo leuk! Ze doen mij een beetje denken aan de berichtjes die je kan lezen in Metro in de Kiss & Ride.
  Eentje uit het krantje van vorige vrijdag:

  Ewout, Het begon allemaal op de trein richting Antwerpen en ik hoop dat het nooit zal eindigen. Ik hou van jou, liefs P.

  Liefdesberichtjes zijn gelukkig van alle tijden 🙂 Ik ga die instagramaccount zeker volgen 🙂

  • johannaowlette
   27 april 2017 at 08:30 (7 jaar ago)

   zo lief 🙂 er zijn nog zekerheden in het leven!