Wekelijkse inspiratie – Valentijn

Dit weekend is het Valentijn, feest van de liefde! Sommige koppels pakken Valentijn romantisch aan met veel verrassingen en cadeaus, anderen zoals een andere dag, omdat elke dag gewoon een feest van liefde is 🙂

image-2 Wekelijkse inspiratie - Valentijn

Valentijnsknutsel van de crèche, 2014

Ik heb het plan opgevat om met manlief een escape game te gaan spelen. Voor u denkt: ‘Too much information, Johanna!’: bij een escape game word je opgesloten in een kamer en moet je, tegen de klok, raadsels oplossen om jezelf te bevrijden. Enkele maanden geleden hebben we met de collega’s ook zo’n spel als teambuilding gespeeld: hier kan je dit nog eens lezen. Dat was een groot succes, iedereen vond het superleuk, en mij lijkt het ook echt iets voor manlief. Sinds kort is er ook in Dendermonde een escape room: Hint Labyrinth. Ze bieden ook een combi-arrangement aan samen met Het Huis van Cleophas, waar het lekker eten is. We moeten wel nog reserveren, dus met Valentijn zullen we nog geen raadsels kunnen oplossen. Maar hé, elke dag is een feest van liefde, zeker in het jaar waarin manlief en ik 10 jaar getrouwd zijn! En daarom zullen we met Valentijn gewoon samen iets lekker koken. Met op de achtergrond vrolijke carnavalsmuziek want ja, het is dan carnaval bij ons. Op restaurant gaan in Dendermonde lijkt me geen goed idee die dag 🙂

image-3 Wekelijkse inspiratie - Valentijn

Een foto van onze trouwdag, 5 augustus 2006

Je kan ook samen met je kindjes iets knutselen voor Valentijn. Dat schijnt vooral in de USA zo te zijn: alle klasgenootjes geven dan kaartjes en kleine cadeautjes aan elkaar (met het risico dat het een soort wedstrijd wordt: wie krijgt er het meeste aandacht? Dat vind ik dan weer minder leuk). Ik vind dat knutselen wel een heel leuk idee! Op Pinterest kan je, zoals altijd, leuke ideetjes vinden. Ik ben vooral gewonnen voor de suncatchers met vloeipapier. Dat lijkt me een leuk weekend-knutselprojectje!

Delen:

Comments are closed.