Wekelijkse inpiratie – Vakantie-ideetjes

Amper 6 weken na de Kerstvakantie, en het is alweer tijd voor de volgende vakantie! We blijven lekker thuis, maar we gaan wel leuke dingen doen natuurlijk.

  • Dochterlief houdt erg van knutselen en kleien, dus dat wordt regelmatig gedaan! We hebben 6 potjes Play Doh, een onderlegger, koekjesstekers van Tupperware en een plastic mesje (ssst, het is eigenlijk de scalpel van de doktersset!). Het is ook erg goed voor de fijne motoriek en ik vind vormpjes boetseren ook nog altijd leuk. Ok, het kan wel een beetje een knoeiboel zijn, maar dat valt voorlopig wel mee.

playdoh2 Wekelijkse inpiratie - Vakantie-ideetjes playdoh1 Wekelijkse inpiratie - Vakantie-ideetjes

  • Carnaval is nu echt in het land. In Aalst is het nu zondag, 7 februari, en in ons eigen stadje op 14 februari. Verkleden is altijd leuk, dus als het weer het toelaat gaan we wel naar de stoet kijken. Ik neem voor de zekerheid wel dochterliefs gehoorbescherming mee. Bij carnaval hoort ook kermis dus we zullen ook wel eens eendjes vissen of waar dochterlief het meest zin in heeft.
  • Een late Lichtmis; op woensdag spreken we af met een aantal mama’s om pannenkoeken te bakken en te eten met de kindjes. Dat is tegelijk leuk, lekker en gezellig!

Voor de rest laten we ons leiden tot de ingevingen van het moment, en zullen elke dag wel een ‘uitstapje’ doen: naar de markt, naar de bibliotheek, naar de supermarkt, een wandlingetje langs de Schelde of eens bij familie of vrienden langsgaan…

Delen:

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here