Wekelijkse inspiratie – Naaiprojectjes op de planning

In januari maakt een mens graag plannen hรฉ. Ik ben niet zo van de ‘goede voornemens’, toch niet bij de start van het jaar. Als ik iets echt wil, zal ik wel gewoon beginnen en niet wachten tot een bepaalde datum ๐Ÿ™‚

Maar wat ik wel graag doe, is ideetjes bedenken en plannen oplijsten. Dus ik zet een paar naaiprojectjes op een rijtje. Ik zal tegen het einde van 2016 wel zien welke ik verwezenlijkt heb!

stofjes Wekelijkse inspiratie - Naaiprojectjes op de planning

Ik heb net stofjes besteld bij Bambiblauw, in gele en blauwe tinten. Een aanvulling op wat ik hier al heb liggen, al valt de stock nogal mee hoor. Ik was nogal dol op de Echino tricot jacquard van Kokka (het bovenste stofje), en wou er een kleedje voor mezelf uit maken: de Kyoto jurk van La Maison Victor (de stof van La Maison Victor zelf is helaas uitverkocht). Helaas is de stofbreedte slechts 80 cm en, beginnersfoutje, heb ik dat niet opgemerkt bij bestellen. Ik heb raad gevraagd bij de lieve dames van de Naait Club. Het idee om de jurk die ik in gedachten had te verkorten tot een trui, komt in aanmerking, een kleedje voor dochterlief natuurlijk ook, of een Louisa-kleedje van Compagnie M. voor mezelf met een andere stof voor het bovendeel. Of misschien een kleedje voor dochterlief en toch ook ergens iets voor mij ๐Ÿ™‚

Ik wil ook nog maken:

 • een Play & Go opruimzak-speeltapijt voor de Duplo.
 • nog een Sorbetto-topje voor mezelf
 • simpel kleedje voor dochterlief, patroontje nog te zoeken.
 • een Pam-top van la Maison Victor voor mij.
 • een Lotta-rok voor mij en voor dochterlief
 • toch die Kyoto-jurk ook hoor! Ik zoek wel andere stof ๐Ÿ™‚

Werk aan de winkel ๐Ÿ™‚ Inspiratie genoeg!

 

Delen:

2 Comments on Wekelijkse inspiratie – Naaiprojectjes op de planning

 1. Carolien
  25 januari 2016 at 11:03 (8 jaar ago)

  De stofjes zijn in ieder geval al prachtig gekozen! Veel succes met het verwezenlijken van je projecten!

  • johannaowlette
   25 januari 2016 at 11:22 (8 jaar ago)

   Dankjewel, ik hoop dat ik er mooie dingen mee zal kunnen maken ๐Ÿ™‚ oefening baart kunst he!