Een envelopje met geld of….

… Toch net iets creatiever? We wilden met een groepje vriendinnen twee jonge mama’s een cadeautje geven. Mij viel de eer te beurt om dit aan te pakken! Het zal jullie niet verbazen dat Pinterest me te hulp schoot. En ook dit keer werden mijn verwachtingen ingelost! 

Mijn keuze viel op een soort koffertje met kleertjes, gevouwen van geldbiljetten, voor het jonge gezin: een kleedje voor mama, een hemdje voor papa en pampertjes voor de baby. Met wat fantasie zijn die ook te interpreteren als broekjes voor de grote zussen 🙂 Ik maakte kussentjes van zijdepapier om de kleertjes op te leggen, het koffertje is een rotan theedoosje dat ik in tweevoud op de kop kon tikken. Ik baseerde me voor de kleuren op de geboortekaartjes van beide baby’s. 

 IMG_0149 Een envelopje met geld of.... 

De pampertjes zijn gebaseerd op de manier waarop een tetra- of hydrofieldoek tot een luier gevouwen wordt. Omdat beelden in dit geval meer zeggen dan woorden: hier zie je stap voor stap hoe ik te werk ben gegaan! Ik heb ze gesloten met een stukje washi-tape. Dat kan zonder problemen weer verwijderd worden. 

 IMG_0150 Een envelopje met geld of....    IMG_0152 Een envelopje met geld of....  IMG_0145 Een envelopje met geld of.... 

En, geven jullie volgende keer een envelopje? Of… Heb ik jullie kunnen inspireren?

Delen:

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paste your AdWords Remarketing code here